Antena 3 CNN Actualitate Media Conferinţa SEEMO, în imagini

Conferinţa SEEMO, în imagini

Conferinţa SEEMO, în imagini
de O.P.    |    24 Sep 2014   •   14:37
Ieri, SEEMO (Organizația pentru Media din Sud-Estul Europei) a organizat la Palatul Parlamentului, o conferință privind libertatea presei, influența politicului asupra mass-media și corupție.

Dezbaterile s-au axat pe evoluțiile care au impact asupra libertății presei, precum și pe reglementările privind mass-media, pe influența politicului asupra presei, pe modul în care mass-media relatează despre corupție și pe starea actuală a jurnalismului de investigație din România.

Printre conferențiari s-au numărat: Erik Csernovitz, secretar general adjunct al Inițiativei Central-Europene (CEI); Joan Barata Mir, consilier principal la Biroul Reprezentantului OSCE privind Libertatea Presei; Renate Schroeder, director al Federației Europene a Jurnaliștilor (EFJ); Ognian Zlatev, șeful reprezentanței Comisiei Europene în Bulgaria; Vincenzo Le Voci, secretar general al 'Clubului de la Veneția'; Sasa Lekovic, jurnalist croat, reporter de investigație care activează în Europa de Sud-Est; Mitja Mersol, om politic sloven și fost redactor-șef al cotidianului Delo; Steven M. Ellis, consilier principal al IPI pe probleme de libertatea presei; Boris Bergant, fost director general adjunct la RTV Slovenia și fost vicepreședinte al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (European Broadcasting Union, EBU); și Ross Biggam, director general al Asociației Televiziunilor Comerciale din Europa (ACT).

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Academia Internațională — Centrul Internațional Media (IA-IMC) și cu Organizația de PR pentru Europa Centrală și de Sud-Est (SECEPRO). Intact Media Group împreună cu Agenția Națională de Presă AGERPRES, TVR, Radio Romania Actualitati, Facultatea de Jurnalism Si Comunicare – Universitatea Bucuresti, RADOR au fost partenerii media ai evenimentului.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close