Dan Negru, despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o. Mirela Voicu: „Mi s-a făcut pielea de găină”

02 Dec 2018   •   17:42
Dan Negru, despre cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o. Mirela Voicu: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Dan Negru a povestit în emisiunea „Voi cu Voicu” care a fost și cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o vreodată.

„Eram în aeroport la Cluj, este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată în viața mea. Apropo e urlat. Vine un domn la mine. La un 70 de ani. Îmbrăcat frumos, elegant. Și mă întreabă: Sunteți Dan Negru? Nu mă uit niciodată la emisiunile dumneavoastră. Nu-mi place cum urlați, nu-mi place cum gesticulați, țipetele dumneavoastră mă scot din sărite. Dar, soția mea nu pierde nimic. Habar nu am ce găsește. Dar când apăreți la televizor stă și se uită. Și o întrebam mereu: „Dar de ce te uiți? Ce-ți place la ăla?”. „Dragă, îmi place”. Tipul era profesor de geografie la pensie. Și îmi spune: Soția mea a murit de trei ani de zile. De atunci, de fiecare dată când apăreți la televizor, dau televizorul mai tare. E ca și când soția mea ar fi în casă”, a povestit Dan Negru.

Povestirea a făcut-o pe Mirela Voicu să exclame: „Mi s-a făcut pielea de găină”.

Parteneri
sati
x close