Antena 3 CNN Actualitate Media De azi, la Euforia TV a început un nou serial de cooking

De azi, la Euforia TV a început un nou serial de cooking

De azi, la Euforia TV a început un nou serial de cooking
11 Iun 2012   •   10:25

Bobby Flay este pasionat din adolescenţă de arta culinară. El este specialist în mâncăruri sănătoase. Bobby găteşte în aer liber. Dă o altă valoare grill-ului decât ştiam noi până acum. Maestrul Bobby prezintă tehnici şi moduri surprinzatoare de a face preparate delicioase la grătar. Înconjurat de o mare de grătare şi toate ustensilele pe care le adoră, Bobby transformă o curte într-o Mecca a grătarelor, folosind arome puternice aduse din toată lumea.

E nevoie de mai mult de un sac de cărbuni pentru a face un grătar perfect şi nimeni nu ştie acest lucru mai bine decât Bobby Flay care face emisiuni culinare de 18 ani.

Critic de artă culinară, autor de cărţi, jurat şi personalitate de televiziune, Bobby şi-a descoperit talentele culinare la 17 ani când lucra ca bucătar pentru un teatru local renumit. Patronul a fost foarte impresionat pe atunci, atât de impresionat încât i-a plătit lui Bobby cursuri de bucătar la Institutul Culinar Francez. Succesul l-a urmărit fiind onorat în 1993 cu cel mai important premiu al institutului.

Dacă vreţi să vedeţi de ce americanii adoră grătarul şi mai ales ce preparate la grătar puteţi servi, urmăriţi numai la Euforia TV  “Maestrul grătarelor”, de luni până vineri de la ora 15:00.

×
Subiecte în articol: bucatar
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close