Antena 3 CNN Actualitate Media Florin Călinescu, despre despărțirea de Pro TV: "Acum e un brand de telecomandă care merge din inerție"

Florin Călinescu, despre despărțirea de Pro TV: "Acum e un brand de telecomandă care merge din inerție"

Florin Călinescu vine cu explicaţii după ce şi-a anunţat plecarea de la Pro TV şi spune că postul nu mai este ce era în trecut.

Florin Călinescu, despre despărțirea de Pro TV: "Acum e un brand de telecomandă care merge din inerție"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Iul 2021   •   15:16

"Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. 

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există", a spus Florin Călinescu, potrivit alephnews.ro.

"Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo", a adăugat Florin Călinescu.

Călinescu: "Fisurile au început să apară pe ici pe colo"

Actorul a precizat că a negociat cu Adrian Sârbu în urmă cu cinci ani, însă nu banii sunt problema. 

"Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci", a povestit Călinescu.

Cât despre ce urmează să facă, actorul spune că "a trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică".

Florin Călinescu a anunţat că pleacă de la Pro TV

Actorul Florin Călinescu a anunțat, duminică seară, că renunță la colaborarea cu Pro TV.

Florin Călinescu a scris pe o rețea de socializare că renunţă la colaborarea cu postul de televiziune, precizând că ca oferii detalii "mai încolo".

Odată cu renunțarea la "colaborarea cu actualul management", Călinescu, una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului TV, va pleca și de la emisiunea "Românii au talent".

Pro TV, prima reacţie după ce Călinescu şi-a anunţat plecarea

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. 

Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. 

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", au transmis reprezentanții Pro TV, potrivit click.ro

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close