Antena 3 CNN Actualitate Media Florin Ridiche, despre piesa de rezistenţă a Muzeului Olteniei din Craiova

Florin Ridiche, despre piesa de rezistenţă a Muzeului Olteniei din Craiova

Florin Ridiche, despre piesa de rezistenţă a Muzeului Olteniei din Craiova
10 Iul 2013   •   17:19

Directorul Muzeului Olteniei, Florin Ridiche, a vorbit în studioul mobil al Antenei 3, din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, despre piesa de rezistenţă a muzeului, un craniu vechi de 32 de mii de ani, de Homo sapiens, care a aparţinut unei femei.

"De acest craniu s-a ocupat un cercetător din SUA, care nu numai că a realizat datarea craniului, ci a şi spus povestea lui. (...) Este vorba despre o femeie care a murit aproximativ la 42 de ani, ucisă de un urs. Cadavrul a fost tras în peştera Muierii şi consumat", a povestit directorul Muzeului Oltenei pentru telespectatorii Antenei 3.

Pregătirile pentru spectacolul aniversar Antena 3 sunt în plină desfăşurare la Craiova. Uriaşa scenă pe care va avea loc spectacolul este deja montată în Piaţa Mihai Viteazul.

Antena 3 sărbătoreşte, mâine, împlinirea a 8 ani printr-un spectacol-maraton la care, începând cu ora 20.00, vor urca pe scenă Loredana, Zdob şi Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia.

Concertul aniversar va fi transmis inclusiv pe internet, pe antenaplay.ro.

Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova să aniverseze 8 ani alături de Antena 3, telespectatori, oficialităţi, reprezentanţi ai mediului de business din România, persoane publice şi prieteni ai Antena 3.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 referendum Sabina Iosub
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close