Antena 3 Actualitate Media Lavinia Pintea: În Craiova mi-am trăit povestea de dragoste cu Adrian Pintea

Lavinia Pintea: În Craiova mi-am trăit povestea de dragoste cu Adrian Pintea

10 Iul 2013   •   16:46
Lavinia Pintea: În Craiova mi-am trăit povestea de dragoste cu Adrian Pintea
Sursa foto: Foto: Antena 3

În Craiova mi-am trăit povestea de dragoste; este un oraş extrem de civilizat şi elegant, a afirmat medicul Lavinia Pintea, soţia regretatului actor Adrian Pintea, în studioul mobil al Antenei 3, din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

Lavinia Pintea, o olteancă veritabilă, povesteşte că acest oraş extrem de aproape de sufletul ei, i-a fost casă şi a alinat-o după moartea marelui actor.

Pregătirile pentru spectacolul aniversar Antena 3 sunt în plină desfăşurare la Craiova. Uriaşa scenă pe care va avea loc spectacolul este deja montată în Piaţa Mihai Viteazul.

Antena 3 sărbătoreşte, mâine, împlinirea a 8 ani printr-un spectacol-maraton la care, începând cu ora 20.00, vor urca pe scenă Loredana, Zdob şi Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia.

Concertul aniversar va fi transmis inclusiv pe internet, pe antenaplay.ro.

Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova să aniverseze 8 ani alături de Antena 3, telespectatori, oficialităţi, reprezentanţi ai mediului de business din România, persoane publice şi prieteni ai Antena 3.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close