Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Cum rămâi fără Internet în Bucureşti

Mircea Badea: Cum rămâi fără Internet în Bucureşti

Mircea Badea: Cum rămâi fără Internet în Bucureşti
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Oct 2010   •   23:54

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea povesteşte o întâmplare a unui prieten, care, locuind în Bucureşti s-a trezit cu Internetul tăiat. Întrebat de preşedintele asociaţiei de locatari dacă a citit ziarul, acesta a răspuns că l-a citit pe internet, moment în care interlocutorul său a replicat că Internetul consumă curentul electric al scării, motiv pentru care l-a tăiat.

"Ce să-i explici vreodată lu' ăla? Lu' preşedintele scării? Vă daţi seama, citea ziarul... Un tip implicat în realitate, în cunoaşterea aspectelor. Probabil este şi un militant, un activist în mintea lui. Ce să-i explici ăluia despre orice?", se întreabă Mircea Badea.

Mircea Badea, despre tăierea Internetului


Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei internet
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close