Antena 3 CNN Actualitate Media Nimeni nu credea că este posibil aşa ceva. Bebeluşi oferiţi ca premii într-o emisiune televizată

Nimeni nu credea că este posibil aşa ceva. Bebeluşi oferiţi ca premii într-o emisiune televizată

Nimeni nu credea că este posibil aşa ceva. Bebeluşi oferiţi ca premii într-o emisiune televizată
Sursa foto: Foto: CNN
30 Iul 2013   •   22:40
În lupta disperată după audienţă, o televiziune din Pakistan face ceea ce nimeni nu credea vreodată că ar fi posibil: oferă bebeluşi ca premii în cadrul unei emisiuni-concurs.

Realizatorul emisiunii, Aamir Liaquat Hussain, a dat deja două fetiţe în timpul emisiunii ce se difuzează zilnic în timpul Ramadanului. Un alt bebeluş, băieţel de această dată, urmează să fie dat în următoarele zile, relatează CNN.

Pentru noi, Ramadanul este o sărbătoare specială şi este extrem de important să-i faci pe oameni fericiţi şi să-i răsplăteşti cum se cuvine” spune Aamir Liaquat Hussain.

Emisiunea se numeşte „Aman Ramazan” şi este varianta pakistaneză a concursului „Preţul Corect”.

Copiii care sunt daţi drept premiu în timpul emisiunii provin de la o organizaţie nonguvernamentală care adăposteşte bebeluşii abandonaţi.

Nu dăm pur şi simplu copiii. Cuplul care a primit fetiţa era deja pe lista de aşteptare la noi în organizaţie şi trecuse de patru sau cinci interviuri” explică reprezentanţii ONG-ului. Cuplul nu ştia însă că urmază să primească bebeluşul în timpul emisiunii televizate.

În Pakistan nu există o lege privind adopţiile, astfel că adopţiile nu sunt recunoscute oficial în această ţară.

 

×
Subiecte în articol: bebelusi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close