Antena 3 CNN Actualitate Media O prezentatoare TVR, în lacrimi

O prezentatoare TVR, în lacrimi

O prezentatoare TVR, în lacrimi
30 Iul 2015   •   14:04

Cântăreaţa şi prezentatoarea Televiziunii publice Florina Constantinescu, alias Miss G, susţine că a fost victima unei ţepe de zeci de mii de euro. Managerii francezi ai unei firme de leasing care opera în România au fugit cu Range Rover-ul ei, lăsând-o... fără voce, scrie Libertatea.

Deşi Florina Constantinescu mai avea de plătit ultimele rate la un luxos Range Rover, firma de leasing a venit cu o nouă propunere, acceptată de proprietara limuzinei. Reprezentanţii societăţii au estimat valoarea actuală a Range Rover-ului ei la 18.000 euro, sumă potrivită pentru a plăti avansul pentru un nou automobil de teren model 2015, aceeaşi marcă, pe care l-au şi găsit la o reprezentanţă a companiei auto din Franţa, aşa că s-a semnat un nou angajament de leasing. De bună credinţă, Florina a predat automobilul vechi şi a aşteptat să-i fie livrat cel nou. În zadar.

Nu a trecut mult, până când aceasta a realizat că fusese escrocată. Bazându-se pe seriozitatea companiei, vedeta şi-a plătit în ultimii doi ani ratele prin virament bancar, ba chiar în avans, însă nu a avut curiozitatea să ajungă vreodată la sediul firmei. Surpriză, oficiul firmei de leasing există doar în acte, iar cei patru acţionari ai firmei, toţi cetăţeni francezi, sunt, în prezent, de negăsit.

×
Subiecte în articol: TVR
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close