Antena 3 CNN Actualitate Media Plimbarea libertăţii a fost urmărită de milioane de telespectatori

Plimbarea libertăţii a fost urmărită de milioane de telespectatori

Plimbarea libertăţii a fost urmărită de milioane de telespectatori
11 Aug 2014   •   13:15

Aproape 2.000.000 de telespectatori au fost ieri alături de Antena 3 la plimbarea libertăţii, urmărind cel puţin un minut din transmisia acţiunii desfăşurate la Palatului Cotroceni, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban. Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune din România, lider peste toate celelalte posturi TV.

În intervalul orar 16:55 – 19:05, când realizatorii Antena 3, alături de mii de oameni, se plimbau în jurul Palatului Cotroceni, Antena 3 a înregistrat o medie de 7,5% rating şi 21,8% market share, fiind lider incontestabil de piaţă.



Seara, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Adrian Ursu, dar şi mulţi alţi realizatori, reporteri şi prieteni Antena 3, au povestit cum a fost atmosfera din stradă, cum au reacţionat oamenii şi ce mesaje le-au transmit. Ediţia specială „Sinteza Zilei” a înregistrat o medie de 7,2% rating şi 17,7% cotă de piaţă, programul fiind lider absolut pe tronsonul lui orar, depăşind generalistele Pro TV şi Antena 1. Mai mult decât atât, peste 2.300.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut emisiunea realizată de Mihai Gâdea.


 

Mircea Badea şi-a realizat emisiunea „În gura presei” din faţa sediului Antenei 3, declarând că nu are nevoie de studio pentru a transmite tuturor românilor ce are de spus. Emisiunea a fost lider pe tronsonul ei, obţinând o medie de 3,5% rating şi 19,4% cotă de piaţă.


 

De altfel, Antena 3 a fost cel mai urmărit post de televiziune din România întreaga zi, înregistrând o medie de 3,7% rating şi 15,3% share.


 

Copyright ARMA DATA. 

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close