Antena 3 CNN Actualitate Media Românii s-au uitat la referendumul Antena 3

Românii s-au uitat la referendumul Antena 3

Românii s-au uitat la referendumul Antena 3
12 Iun 2013   •   12:51

Antena 3 se pregăteşte de cea de 8-a aniversare, iar românii vor avea ocazia să sărbătorească alături de toată echipa postului de ştiri. Aseară, în platoul „Sinteza Zilei”, realizatorii Antena 3 au fost împărţiţi pe trei regiuni, Moldova (Iaşi), Transilvania (Braşov) şi Ţara Românească (Craiova), iar împreună cu invitaţii lor au încercat să-i convingă pe telespectatori să voteze oraşul pe care îl repezentau, pentru a desfăşura sărbătoarea Antena 3.

Peste 1.700.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din emisiunea de aseară, ediţia specială fiind lider de piaţă, pe targetul 18+ urban, cu o medie de 4,9% rating şi 13,4% market share, surclasând astfel toate celelalte posturi de televiziune, informează Kantar Media.



Lider de piaţă a fost şi emisiunea „În gura presei cu Mircea Badea”, care a obţinut o medie de 2% rating şi 15,7% cotă de piaţă.



Pe parcursul întregii zile, postul nostru de ştiri a înregistrat o medie de 2% rating şi 9,5% share, ocupând astfel locul al treilea în clasamentul general al televiziunilor din România şi prima poziţie la ştiri.



În prime time, Antena 3 a înregistrat o medie de 4,2% rating şi 9,7% market share, conducând detaşat clasamentul posturilor de informative.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: lider de audienta Antena 3 referendum
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close