Antena 3 CNN Actualitate Media Serghei Mizil declaraţie incendiară la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars: "Merg des la puşcărie. Toţi prietenii mei sunt acolo"

Serghei Mizil declaraţie incendiară la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars: "Merg des la puşcărie. Toţi prietenii mei sunt acolo"

Serghei Mizil declaraţie incendiară la “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars: "Merg des la puşcărie. Toţi prietenii mei sunt acolo"
07 Noi 2014   •   16:39

Şi mâine  în  emisiunea  “Refresh by Oana Turcu”, timp de două ore, de la ora 16.00 la 18.00, telespectatorii Antenei Stars  vor afla de la invitatii  ediţiei  Serghei Mizil şi Lili Sandu, câteva dintre poveştile lor de viaţă, dar şi sfaturi utile legate de life-style.

Dincolo de limbajul  foarte colorat şi a felului său de a fi extrem de nonconformist, Serghei  Mizil este de o sinceritate debordantă. “Nu am fost niciodată  membru de partid. Nu m-au obligat părintii!  Am fost pionier 3 zile”, spune el. Viaţa lui Serghei este  parcă  despinsă dintr-un film: “Pe mine, Revolutia m-a prins fără casă. Beam, petreceam, cheltuiam, aveam case date de la Stat  la munte, la mare. Nu m-a preocupat să-mi iau o casă a mea . Şapte ani nu am avut acte pentru că nu voia nimeni să mă ia în domiciliu".  Invitatul recunoaşte deschis în faţa Oanei Turcu că: ”merg des la puscarie! Toti prietenii mei sunt acolo. Merg si îi vizitez mereu”. Cum este relaţia dintre el şi actuala lui soţie, Cora, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars.

 Lili Sandu, co-prezentatoare la “Dansează printre stele” este cea de-a doua invitată a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.  Senzuala brunetă i-a mărturisit gazdei emisiunii motivul dureros pentru care a ales să plece departe de România:  "Iniţial, am plecat în America în vacanţă. Am ajuns în aeroport si mi-am spus .  Am plecat cu o singură valiză.

Voiam să  fiu departe de mediul de aici. A fost vorba de o despărţire intensă....pierderea unui părinte . A murit tatăl meu. Chiar dacă ştiu că  tata nu mai este, eu îl simt lângă  mine”, spune Lili.

 Dacă  prezentatoarea  este implicată  într-o relaţie, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

      

       "

        " Eu inainte de a pleca in America cheltuiam multi bani pe lucruri materiale. Cu un an inainte am inceput sa economisesc fara sa- mi dau seama de ce. Uite ca mi-au prins bine."

         

         " Nu stiu cum este sa te intretina un barbat. Eu sunt orgolioasa, foarte orgolioasa! Nu am acceptat niciodata bani de la vreun iubit entru ca am putut sa mi-i fac singura. "

          " Daca intr-o zi m-as trezi cu bani in cont de la iubitul meu. I-as propune sa luam un privat-jet, sa ergem la Paris si sa-i cheltuim impreuna."

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close