Antena 3 CNN Actualitate Media “Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” şi “Se întamplă în Romania cu Maria Coman”, lidere de piaţă

“Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” şi “Se întamplă în Romania cu Maria Coman”, lidere de piaţă

“Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” şi “Se întamplă în Romania cu Maria Coman”, lidere de piaţă
18 Feb 2014   •   13:44

Doua programe Antena 3 au fost lidere de piata, conform Kantar media, in data de 17 februarie, ziua in care Premierul Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu au facut declaratii referitoare la componenta si viitorul Cabinetului.

Emisiunea realiata de Maria Coman a depasit toate programele din intervalul orar aferent, inregistrand o medie de 11.4% cota de piata si situandu-se in fata tuturor celorlalte televiziuni din Romania, inclusiv B1 tv, unde invitat era Presedintele Traian Basescu.



Luni seara, invitatul lui Mihai Gadea a fost Victor Ponta, care a venit in platou insotit de Raed Arafat si Remus Pricopie, reprezentantii a doua prioritati guvernamentale, conform declaratiilor primului ministru. S-au abordat subiecte ca parteneriatul USL si lupta cu Traian Basescu, sistemul de urgenta 112, noile proiecte din sistemul educational.

Cu o medie de 5.6 puncte audienta si 12.4% cota de piata, Sinteza Zilei realizata de Mihai Gadea a depasit toate celelalte televiziuni din Romania pe intervalul orar aferent emisiunii, 21:20-00:02.



Varful de audienta a fost inregistrat la ora 21:43, cand Sinteza Zilei a obtinut 7.8%rating si 13.8% market share, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani.

La nivelul intregii zile, Antena 3 si-a pastrat pozitia de lider inrformativ si s-a distantat de celelalte posturi de stiri cu o medie de 9.2% cota de piata, clasandu-se pe locul 3, dupa Antena 1 si Pro tv.



Copyright ARMA DATA SRL.
Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close