x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Stela Popescu a fost înmormântată. Mesajul rostit de Alexandru Arșinel la slujbă

de 26 Noi 2017   •   16:36
Stela Popescu a fost înmormântată. Mesajul rostit de Alexandru Arșinel la slujbă 16

Actriţa Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, duminică, de sute de persoane şi înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alături de soţul său, Puiu Mihai Maximilian.

La slujba de la Mănăstirea Cernica au fost, alături de fiica regretatei actriţe, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arşinel, directoarea Teatrului "Stela Popescu", Smaranda Oţeanu Bunea, actriţa Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, Manuela Hărăbor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul soţ al Stelei Popescu, Dan Puican.

"A plecat, Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic şi, nu în ultimul rând, mie! Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, a actorilor de teatru, film şi televiziune şi mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase'. Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu ştiu cum îl vom umple... Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă, după patru decenii în care am împărţit bucurii, lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului care nu te va uita niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne Steaua noastră şi Steaua Teatrului Românesc de Revistă. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer în constelaţia marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun către stele, Stela!", a spus Alexandru Arşinel în mesajul de adio.

sati