Antena 3 CNN Actualitate Media TRAGEDIE la cel mai cunoscut reality show francez. Un tânăr de 25 de ani a MURIT în timpul filmărilor

TRAGEDIE la cel mai cunoscut reality show francez. Un tânăr de 25 de ani a MURIT în timpul filmărilor

TRAGEDIE la cel mai cunoscut reality show francez. Un tânăr de 25 de ani a MURIT în timpul filmărilor
Sursa foto: Foto: ladmedia.fr
28 Mar 2013   •   22:43
Autorităţile franceze au deschis o anchetă în cazul morţii unui concurent al reality show-ului "Koh-Lanta", informează AFP.

Francezul Gérald Babin, în vârstă de 25 de ani, a murit pe 22 martie în urma unei crize cardiace, în prima zi de filmări pentru cel de-al 16-lea sezon al acestei emisiuni de televiziune extrem de populare, produsă şi difuzată de postul TF1 pe insula Koh Rong, din sudul Cambodgiei.

Trupul său neînsufleţit a ajuns joi dimineaţă pe aeroportul Roissy din Paris. Medicii urmează să efectueze o autopsie vineri dimineaţă la Institutul de medicină legală din capitala franceză.

Gérald Babin a acuzat o serie de crampe în timpul primei etape a emisiunii, după sosirea concurenţilor în locul unde era filmată emisiunea. El a fost consultat de medicul emisiunii care i-a acordat primul ajutor, înainte de a decide evacuarea concurentului de pe acea insulă. Ulterior, bărbatul a fost  victima mai multor stopuri cardiace în timpul transferului spre spital.

În urma acestei tragedii, postul TF1 a anunţat anularea sezonului din 2013 al emisiunii. Toţi candidaţii au fost repatriaţi.

"Koh-Lanta", versiunea franceză a formatului britanic "Survivor", este o combinaţie de reality-show şi aventură. Ea prezintă strategii, tehnici de supravieţuire şi întreceri sportive în diverse zone paradisiace de pe Glob, în care abundă apa limpede a oceanului, plaje cu nisip fin şi suprafeţe întinse de junglă.

"Koh-Lanta" este una dintre emisiunile postului TF1 cu cele mai mari audienţe: precedentul sezon a realizat o cotă de audienţă de 29,9% şi a fost urmărită în medie de 7,4 milioane de telespectatori.


 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close