Antena 3 CNN Actualitate Medicii diabetologi nu au acces la un medicament care salvează vieți. Apel către guvernanți!

Medicii diabetologi nu au acces la un medicament care salvează vieți. Apel către guvernanți!

Medicii cer de luni de zile un medicament de bază în tratarea diabetului. Este un medicament care salvează vieți!

Medicii diabetologi nu au acces la un medicament care salvează vieți. Apel către guvernanți!
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    11 Noi 2020   •   22:53

Titus Corlăţean, candidat PSD pentru Senatul României, a lansat, miercuri seară la ”Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, un apel către guvernanți liberali.

”Am vorbit, în aceste zile, cu medici, oameni pe care îi cunosc. Mesajul este unanim. Oamenii spun că nu mai fac față, că sunt epuizați, bolnavi, că nu sunt ajutați. Cinisimul de doi bani, iresponsabil, al guvernaților PNL lovește exact în centrul care duce bătălia principală”, a spus Titus Corlățean, miercuri seară, la Antena 3.

”Astăzi am primit un telefon și o corespondență de la un medic diabetolog pe care îl prețuiesc foarte mult. Oamenii aceștia au o problemă uriașă de șase luni în România. Sunt oameni care încearcă să salveze vieți, să combată efectele diabetului.

Medicul respectiv spune în felul următor: de șase luni suntem lipsiți de un medicament, o substanță activă care se numește metforminum. (...)

Medicii cer un medicament care salvează vieți!

Corlățean: Medicii cer de șase luni de zile un medicament care salvează vieți

Acest medicament este de bază în tratarea diabetului, se administrează împreună cu insulină. Salvează vieți! De șase luni de zile ei nu mai au acces la acest medicament! 

Măcar acum dacă facem un apel, în gradul lor de incompetență, de iresponsabilitate și nesimțire, acești guvernanți liberali poate vor face ceva, să dea o mână de ajutor acestor medici care de șase luni de zile cer un medicament care salvează vieți”, a mai spus Titus Corlățean. 

×
Subiecte în articol: diabetologi medicament metforminum
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close