Antena 3 CNN Actualitate Medicul care a stat la ușa ministrului Sănătății a aflat de ce nu a fost primit de Sorina Pintea. ”Îi mulțumesc că a avut tăria de a mă asculta”

Medicul care a stat la ușa ministrului Sănătății a aflat de ce nu a fost primit de Sorina Pintea. ”Îi mulțumesc că a avut tăria de a mă asculta”

Medicul care a stat la ușa ministrului Sănătății a aflat de ce nu a fost primit de Sorina Pintea. ”Îi mulțumesc că a avut tăria de a mă asculta”
16 Noi 2018   •   20:12

Medicul din Craiova care a povestit cum a mers la Bucuresti la o intalnire cu ministrul Sanatatii, care nu a mai venit, a aflat de ce nu a ajuns Sorina Pintea la intalnire: "Nu a fost anuntata".

"Acum am raspunsul la intrebarea pe care mi-am pus-o aseara.. de ce nu ne-am intalnit cu doamna ministru Pintea, desi ne programasem de comun acord asta? Intrebarea care nu mi-a dat pace o zi intreaga si care m-a mahnit ingrozitor.. de ce nu ar fi vrut sa ne mai vada, dupa ce acceptase atat de prompt solicitarea mea, o necunoscuta din Craiova, despre care nu auzise niciodata?

Raspunsul a venit cu totul spontan de la dumneaei personal... mai intai prin mesaje si apoi prin viu grai, caci am vorbit la telefon, la initiativa dumneaei. M-a asigurat (si o cred, chiar o cred cu adevarat pentru ca mi-a dat cateva amanunte esentiale pe care numai dumneaei le stia si cu mine), ca NU A FOST ANUNTATA", a scris medicul Livia Davidescu.

Aceasta a mai scris ca Sorina Pintea isi doreste o intalnire cu cei 3 medici care au cautat-o.

"Ii multumesc ca a avut taria de a ma contacta si aceea de a ma asculta o lunga perioada de timp. Am stabilit o punte de legatura. Ii multumesc si pentru asta!", a adaugat Livia Davidescu, potrivit ziare.com.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close