Antena 3 CNN Actualitate Mesajul cutremurător al coregrafului de doar 18 ani ucis în accidentul de microbuz de la Braşov. Ce postase pe Facebook înainte de plecare

Mesajul cutremurător al coregrafului de doar 18 ani ucis în accidentul de microbuz de la Braşov. Ce postase pe Facebook înainte de plecare

Mesajul cutremurător al coregrafului de doar 18 ani ucis în accidentul de microbuz de la Braşov. Ce postase pe Facebook înainte de plecare
Sursa foto: sursa: Facebook
17 Iun 2016   •   21:52

Un tânăr coregraf, de numai 18 ani, de la Palatul Copiilor din Iaşi se numără printre victimele cumplitului accident rutier petrecut, vineri, pe dealul Perşani din judeţul Braşov. Tânărul Cosmin avea postat pe Facebook un mesaj din filmul "Gladiator": "What we do in life echoes in eternity”.

Cosmin a absolvit Colegiul de artă ”Octav Băncilă” din Iaşi şi era coregraf la Palatul Copiilor. Pe pagina sa de Facebook, tânărul apare în fotografii împreună cu membri ai unui ansamblu de dansuri populare.

De asemenea, el îşi pusese la fotografia de copertă o imagine din filmul ”Gladiatorul”, cu mesajul: ”What we do in life echoes in eternity” (Ceea ce facem în viaţă are ecou în eternitate).

Celelalte trei persoane decedate în accidentul de autocar din judeţul Braşov sunt cei doi şoferi şi coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Perşani din judeţul Braşov, în jurul orei 12.30, după ce şoferul ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, astfel că a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de parapetul care desparte sensurile şi s-a răsturnat.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close