Antena 3 CNN Actualitate Mesajul dur al unei asistente din România: “Nu vă mai suport cât de tâmpiți puteți fi. Vă invit la mine la serviciu să vedeți cu ochii voștri cum mor copiii” 

Mesajul dur al unei asistente din România: “Nu vă mai suport cât de tâmpiți puteți fi. Vă invit la mine la serviciu să vedeți cu ochii voștri cum mor copiii” 

Mesajul dur al unei asistente din România: “Nu vă mai suport cât de tâmpiți puteți fi. Vă invit la mine la serviciu să vedeți cu ochii voștri cum mor copiii” 
22 Feb 2018   •   11:54

Mesajul unei asistente medicale din Brasov a starnit un val de reactii pe retelele de socializare. Asistenta s-a aratat extrem de indignata de faptul ca unele mame se opun vaccinarii, pe care le-a invitat la ea la serviciu , sa vada “cum mor copiii ,de complicatii ale bolilor ce puteau fi prevenite prin vaccinare”.

Iata mesajul complet al asistentei:

„“NU VA MAI SUPORT CAT DE TAMPITI PUTETI FI !

Da !! Vorbesc si scriu obscen si amenintator , pt ca nu mai suport durerile cauzate de autism , intoxicatie cu mercur , scleroza multipla , tipete prelungi incontrolabile si alte simptome aparute dupa vaccinurile facute la circa , in Steagu , pe vremea lui Ceausescu, cu seringa ruginita si penita luata din spirt.

Dupa cum se vede din poza , am ramas handicapata in urma lor.

Stiti ceva ??

Si asa suntem deja prea multi pe strada , si spitalele nu mai au locuri pt copii bolnav, refuzati vaccinarea baa , sa vedeti si voi cum este la izolator , plin de bube si cu febra. Sa va sperie doctorul ca nu mai sunt locuri in spital , ca nu mai au cearceaf , ca nu pot accepta si mama alaturi de copil , datorita supraaglomerarii … Sau la Terapie Intensiva ,care are in spate lift direct cu morga.

Va invit la mine la serviciu ,sa vedeti cu ochii vostri cum mor copiii ,de complicatii ale bolilor ce puteau fi prevenite prin vaccinare.

Sau poate vreti sa experimentati cum este sa adormi epuizata cu o mana pe fruntea fierbinte a copilasului , si cealalta pe termometru , asta dupa ce l-ai uns bine pe pielica cu lotiune mentolata , in timp ce bebe plange. ..

Doar criminal poti fi , sa refuzi ceva ce poate feri copilul tau de suferinta. Continuarea AICI. 

 

 

×
Subiecte în articol: asistenta România serviciu mesaj
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close