Antena 3 CNN Actualitate Mesajul Elenei Udrea pentru români: Rugați-vă!

Mesajul Elenei Udrea pentru români: Rugați-vă!

Mesajul Elenei Udrea pentru români: Rugați-vă!
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2016   •   14:26

Elena Udrea pare că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu în această vacanță parlamentară. Ea a scris pe Facebook luni, în prima zi a postului Sfintei Marii, un mesaj de suflet:

''De astazi incepe Postul Sfintei Marii.
Parintele Arsenie Boca ne cerea sa nu vedem Postul "doar ca pe o chestiune de stomac", adica doar ca pe o restrictie de a manca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ti infrana placerile, "al caror satiu te determina sa pacatuiesti."
Da, este o proba de autocontrol, de putere de a face si ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar placea. Pentru ca daca nu te poti stapani pe tine, cum vei putea stapani circumstantele vietii tale?
Postul inseamna un timp de curatenie morala si trupeasca, prin care sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai putin religiosi, sa ne conectam la Energia Universala, cu scopul de a atinge Fericirea.
De aceea in Post trebuie nu doar sa ne oprim de la anumite placeri ci, este nevoie si de meditatie, de rugaciune, de introspectie sincera si de un comportament cat mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Sa fim buni, altruisti, sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru, pentru ca iubirea este sentimentul care genereaza cea mai puternica emotie pozitiva, prin care vibram pozitiv si astfel atragem catre noi Fericirea pe care ne-o dorim cu totii si pentru care am venit pe lume.
Deci postiti, rugati-va cu credinta, meditati, fiti iubitori si traiti convingerea ca tot ce doriti bun si cu adevarat sa se implineasca se va implini!'', a scris Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close