Antena 3 CNN Actualitate Mesajul unui medic după ce a pierdut un rănit pe care îl îngrijise o săptămână

Mesajul unui medic după ce a pierdut un rănit pe care îl îngrijise o săptămână

Mesajul unui medic după ce a pierdut un rănit pe care îl îngrijise o săptămână
Sursa foto: Foto:livescience.com
09 Noi 2015   •   13:44

Medicul Ina Petrescu, de la Spitalul Universitar, a postat duminică seara un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă amărăciunea după decesul unuia dintre pacienţii săi.

Dr. Ina Petrescu, expert în chirurgie plastică, le cere rudelor tinerilor răniţi în tragedia de la Colectiv să aibă încredere în doctorii care fac "absolut tot ce pot (...) în acest sistem imperfect”.

"Vorbele nu pot cuprinde amaraciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. In aceste 7 zile in care l-am ingrijit alaturi de colegii mei, am sperat pana in ultima clipa ca va reusi, desi ratiunea imi spunea ca afectiunile pe care le are sunt peste puterile-i. Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul! Sunt cu gandul alaturi de familia indoliata.

Am fost la spital astazi, ca in toate zilele ce au trecut de o vinere incoace. As vrea sa va asigur ca zi de zi luptam pentru viata pacientilor nostri si ca avem la indemana materialele sanitare si medicamentele necesare pentru tratamentul lor. Mi-e greu sa cuprind intr-un singur cuvant cum a fost ultima saptamana: pentru ei si pentru noi, deopotriva. Dar ce pot spune e ca noi, medicii chirurgi, anestezistii, asistentii medicali si infirmierii Spitalului Universitar Bucuresti suntem dedicati unei cauze: aceea de a salva viata victimelor, de a le intoarce cu bine acasa, la familii si prieteni. Stim ca viata si sanatatea lor sunt de mii de ori mai pretioase decat tot ce am putea noi simti.
(...)




 
Vorbele nu pot cuprinde amaraciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. In aceste 7 zile in care l-am ingrijit...

Posted by Dr. Ina Petrescu, Chirurgie Plastica - Reconstructie Mamara on 8 Noiembrie 2015

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Facebook
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close