Locul din România în care astăzi ar putea să cadă primii fulgi de zăpadă. PROGNOZA METEO pe următoarele zile

de A.M.P    |    20 Sep 2016   •   10:27
Locul din România în care astăzi ar putea să cadă primii fulgi de zăpadă. PROGNOZA METEO pe următoarele zile Foto: pixabay.com

Meteorologii anunță pentru astăzi vreme urată, cu ploi temporare, local torentiale și abundente, vânt și temperaturi foarte modeste. Maximele vor fi de la 11 la 20 de grade, de sfârșit de octombrie. În Dobrogea si in Baragan va continua să ploua, sunt ploi consistente, ce pot lăsa până la 30 de litri de apa pe metru patrat.

Temperaturile devin modeste, scad cu 4-5 grade față de ieri și mai sunt rabufniri ale vântului. Abia la noapte se domoleste ploaia, dar se face mai frig, scrie stirileprotv.ro

Miercuri, ploile se domolesc, dar se lasă frigul. Ploi locale mai vin, totuși, în zona Carpatilor Orientali și în Meridionali; pe creste apar precipitații mixte.

Joi  va fi o vreme neobișuit de rece, ploi locale, câtiva fulgi și un vant mai intens în zona crestelor. Vineri se mai îmblanzeste vremea, temperaturile urca ușor, dar dimineata și noaptea vor fi răcoroase. Ploi slabe, sporadice, mai vin doar în zona Orientalilor.

La mare, abia de joi se mai îmbunează vremea, iar la munte, marți avem frig și ploi consistente, în toate masivele. Cantitatile vor fi de 20...30 de litri de apa pe metru patrat. La peste 1800 m altitudine apare lapovița. In statiuni, maximele scad percutant: 10 grade la Predeal si 12 la Stana de Vale.

Parteneri
x close