Antena 3 CNN Actualitate Miracol de Crăciun pentru Kassandra. Ce surpriză a avut fiica soţilor Rotariu în ziua de Crăciun

Miracol de Crăciun pentru Kassandra. Ce surpriză a avut fiica soţilor Rotariu în ziua de Crăciun

Miracol de Crăciun pentru Kassandra. Ce surpriză a avut fiica soţilor Rotariu în ziua de Crăciun
de O.P.    |    26 Dec 2014   •   06:27

 Moş Crăciun a făcut şi anul acesta multe miracole. Dar cea mai mare bucurie a adus-o Kassandrei, fiica soţilor Rotariu. Cu tolba plină de cadouri Moşul a împărţit daruri atât Kassandrei cât şi fratelui ei. Anul acesta fetiţa de numai 10 ani a trecut cu bine peste cea dea  37-a operaţie din viaţa ei şi va fi nevoită să rabde şi alte operaţii, până când medicii vor reuşi să îi aducă trupul cât mai aproape de visul ei de a deveni balerină.

A fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa Kassandrei, fiica soţilor Rotariu. Întâlnirea cu Moş Crăciun a fost emoţionantă.

Împreună cu fratele ei, Kassandra s-a bucurat de cadourile primite nu înainte de a-l impresiona pe Moş.

Sosirea Moşului i-a mai alinat tristeţea Kassandrei după un an foarte greu. Un an în care ea a trecut cu brio peste a 37-a operaţie.

Totul a fost posibil şi cu efortul colegului nostru de la Observator, Daniel Osmanovici care a prezentat cel mai lung jurnal meteo. 37 de ore.

După atâtea zile minunate miracolul din familia Kassandrei va continua în anul ce vine, chiar dacă fetiţa mai are de trecut prin cîteva operaţii.

Pînă atunci, însă, fetiţa se bucură de cadourile primite de sărbători alături de părinţii şi de fraţii ei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close