Antena 3 Actualitate Mircea Badea, despre președinția Consilului UE: Să nu supralicităm

Mircea Badea, despre președinția Consilului UE: Să nu supralicităm

11 Ian 2019   •   00:13
Mircea Badea, despre președinția Consilului UE: Să nu supralicităm

Mircea Badea a vorbit, în cadrul emisiunii ”În gura presei”, despre preluarea de către România a președinției Consiliului UE, despre care crede că ar trebui să fie una ”normală”, iar sfatul său este să nu supralicităm în aceste momente.

”Noi românii avem comportament de provinciali. Încerci să supralicitezi un pic. E importantă președinția? Este. Dar nu trimiți rachete pe Lună. Nu colonizezi spațiul. Totuși. Să nu bagatelizăm, e important, dar să nu supralicităm. Nu e neurochirurgie. E foarte complicat? Nu chiar, au făcut-o și alții, o să o mai facă și alții. Dacă Juncker e mare demnitar european, ne-om descurca și noi. Dacă el poate de atâta timp. Dacă Timmermans poate, că nu e chiar Einstein. La noi e prea mult patetism (...) Când s-a deschis primul McDonald's au venit îmbrăcați în costum, țoapele cu blănuri. Riscul e să fim ăștia. Haideți să fim normali. Să nu bagatelizăm, dar să nu supralicităm” a spus Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close