Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Sunt o jigodie, l-am supărat pe Cristian Tudor Popescu

Mircea Badea: Sunt o jigodie, l-am supărat pe Cristian Tudor Popescu

Mircea Badea: Sunt o jigodie, l-am supărat pe Cristian Tudor Popescu
Sursa foto: mircea badea
08 Apr 2009   •   23:31

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



?Sunt o jigodie, am înţeles asta după ce am parcurs pasaje din presa de mâine. L-am supărat pe Cristian Tudor Popescu care îmi dedică un editorial pe care o să-l citesc şi apoi nu-l mai bag în seama niciodată în aceasta viaţă. Deci astă seară o să fiu dictatorul, Voroninul acestei emisiuni?, a declarat Mircea Badea, miercuri, la emisiunea În gura presei.

Mircea Badea i-a replicat astfel jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care l-a acuzat într-un editorial că a sesizat CNA-ul. Motivul: Cristian Tudor Popescu purta un trening a cărei firma era foarte vizibila, pe post.

?Domnule Cristian Tudor Popescu, o sesizare la CNA se face cu creionul pe hârtie. Dacă aş fi trimis o depeşă ar fi fost o treabă, aici noi suntem la o emisiune de televiziune, nu vârâm oameni în pârnaie. Dacă vreau pot să vorbesc despre persoana lui Cristian Tudor Popescu. Dacă vorbesc despre Cristian Tudor Popescu nu îl treimit pe dânsul în pârnaie?, a mai spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close