Antena 3 Actualitate Monica Anisie, apel la inspectori: Să monitorizeze lecțiile online. Sunt semnale că nu se desfășoară

Monica Anisie, apel la inspectori: Să monitorizeze lecțiile online. Sunt semnale că nu se desfășoară

de Milena Niță    |    02 Noi 2020   •   13:20
Monica Anisie, apel la inspectori: Să monitorizeze lecțiile online. Sunt semnale că nu se desfășoară
Sursa foto: Hepta

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că vor fi inspecţii în şcoli, pentru a se vedea cum funcţionează învăţământul online.

Oficialul a anunţat această măsură în condiţiile în care spune că primeşte semnale de la părinţi şi elevi că orele nu se desfăşoară în mod corespunzător.

"Conform raportărilor inspectoratelor școlare, astăzi avem următoarele date: școlii scenariul verde 8797, școli în scenariul galben 5029 și școli în scenariul roșu 3830. Elevii care învață exclusiv online sunt aproximativ un milion, iar în ceea ce privește municipiul București înțeleg că deja s-a încheiat Ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență și s-a decis continuarea tot pentru 14 zile ale învățării în sistem online. (...) 

Anisie: Fac apel la inspectorii școlari să intensifice monitorizarea lecțiilor online

Fac un apel către inspectorii școlari, generali, generali adjuncți și inspectorii școlari din cadrul Inspectoratelor Școlare să intensifice activitatea de monitorizare a lecțiilor desfășurate în sistem online. 

Spun acest lucru pentru că în cadrul MEC vin tot mai dese semnale din partea părinţilor şi elevilor că nu se desfășoară aceste activități didactice în sistem online. Ministerul Educației va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele școlare activități de inspecție, de monitorizare", a spus, luni, ministrul Anisie.
 

×
Subiecte în articol: Monica Anisie monitorizare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close