Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care Boureanu a rămas după gratii. Judecător: „A vrut să-l înjosească pe polițist!”

Motivul pentru care Boureanu a rămas după gratii. Judecător: „A vrut să-l înjosească pe polițist!”

Motivul pentru care Boureanu a rămas după gratii. Judecător: „A vrut să-l înjosească pe polițist!”
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Aug 2017   •   15:37

Judecătorii de la Tribunalul București au considerat că fostul deputat, Cristian Boureanu, trebuie să ajungă după gratii pentru că a dat dovadă de ”îndrăzneală şi un dispreţ surprinzător” la adresa autorității publice, în momentul în care a fost oprit în trafic de Polițiștii de la Rutieră.

”Grav este şi faptul că a doua lovitură pe care se presupune că intimatul-inculpat i-a aplicat-o persoanei vătămate, având în vedere zona corpului care a fost vizată, era destinată nu doar să provoace victimei o suferinţă fizică puternică, dar şi să o înjosească”, au notat judecătorii în motivare.

Fostul deputat Cristian Boureanu rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj, a decis definitiv Tribunalul Bucureşti, în data de 26 iulie.

Pe 19 iulie, Judecătoria Sectorului 1 a dispus eliberarea lui Boureanu şi plasarea lui sub control judiciar, însă procurorii au făcut contestaţie, admisă miercuri de Tribunalul Bucureşti. 

Fostul deputat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. 

În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close