Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan dă drumul buldozerelor, fără a despăgubi oamenii evacuaţi de pe Prelungirea Ghencea

Nicuşor Dan dă drumul buldozerelor, fără a despăgubi oamenii evacuaţi de pe Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan dă drumul buldozerelor, fără a plăti despăgubirile de pe Bulevardul Ghencea! Vorbim despre 400 de proprietari ce urmează a fi evacuați odată cu startul demolărilor.

Nicuşor Dan dă drumul buldozerelor, fără a despăgubi oamenii evacuaţi de pe Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Hepta | Antena 3 CNN
de Radu Tiliță    |    11 Oct 2022   •   13:35

Primăria Capitalei are în cont banii necesari, doar că pentru a-i primi, locatarii trebuie să se prezinte în fața unei comisii. Nimeni nu știe cât va dura procedura așa că acum, oamenii riscă să rămână sub cerul liber.

Oamenii care aveau locuinţe pe Prelungirea Ghencea, pe al doilea tronson de lucrări, sunt disperaţi pentru că s-au trezit, după 60 de ani în care au locuit în aceste clădiri, şi-au crescut copiii şi au trăit o viaţă întreagă, fără propriile locuinţe, dar şi fără banii pe care urmau să îi primească.

În cazul unor familii, primăria de sector a intervenit şi a pus la dispoziţia oamenilor câteva apartamente, însă nu îi poate ajuta pe toţi. Mulţi dintre ei aşteaptă în continuare, chiar dacă au casele dărâmate, să îşi primească banii de la Primăria Municipiului Bucureşti.

O parte dintre oameni a intrat deja în comisii, însă mulţi dintre ei s-au trezit cu lucrurile în stradă şi cu buldozerele la poartă începând din această săptămână. În următoarele zile, scenariul se va repeta, iar până acum Primăria Capitalei nu a dat un semnal despre momentul în care s-ar putea face aceste plăţi.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan București
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close