Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre tragedia de la Milano. Familia lui Dan Petrescu pleca spre Sardinia la insistențele fiului, Dănuț Jr.

Noi detalii despre tragedia de la Milano. Familia lui Dan Petrescu pleca spre Sardinia la insistențele fiului, Dănuț Jr.

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală cu privire la tragedia aviatică de la Milano. Familia pleca fericită într-o vacanță în Sardinia, la insistențele fiului care încă nu văzuse vila achiziționată acolo de tatăl său.

Noi detalii despre tragedia de la Milano. Familia lui Dan Petrescu pleca spre Sardinia la insistențele fiului, Dănuț Jr.
de Alexandra Dima    |    03 Oct 2021   •   20:44

Familia Petrescu se îndrepta cu avionul privat spre Sardinia (Italia), unde milionarul avea o vilă de vacanță achiziționată cu 3 ani în urmă.  În acel loc, omul de afaceri și-a petrecut mare parte din vară, plimbându-se cu yahtul achiziționat recent și parcat în una din cele mai exclusiviste zone din Europa, Portocervo, dezvăluie Mediaflux.ro.

Deși seniorul a petrecut ceva timp la proprietatea de zeci de milioane de euro, situată pe o colină la mai puțin de 10 kilometri de port, fiul lui Petrescu, Dănuț, nu o apucase să o vadă. Tocmai de aceea ar fi insistat să meargă acum când vremea e încă frumoasă în Sicilia. 

Din păcate, la doar trei minute de la decolare, la ora 14.04 (ora României), avionul privat în care se afla familia Petrescu și alți câțiva prieteni s-a prăbușit într-o parcare de lângă Aeroportul Linate, toți cei din avion pierzându-și viața.

În ciuda faptui că aparatul Pilatus YR-PDV, în valoare de 3,5 milioan euro era nou și unul dintre cele mai sigure avioane de acest tip de pe piață, se pare că motorul a cedat. 

Primele ipoteze în cazul prăbușirii avionului pilotat de omul de afaceri Dan Petrescu

În vârstă de 68 de ani, Dan Petrescu și-a luat relativ recent licența de pilot, iar copilot era chiar fiul său, Dănuț Petrescu jr.

Dan Petrescu lasă în urmă o avere de 3 miliarde de euro, mai multe proprietăți, inclusiv în Monaco, unde era rezident, și afaceri pe care momentan nu se știe cine le va continua. În ciuda averii considerabile, era un om modet care de regulă folosea avioanele de linie și chiar autobuzul de la aeroport, aeronava privată fiind o achiziție recentă. Din păcate i-a adus sfârșitul. 

Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano. Opt morţi, printre care doi români

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close