Antena 3 CNN Actualitate Noi mărturii cutremurătoare ale părinţilor copiilor răniţi în accidentul din Braşov

Noi mărturii cutremurătoare ale părinţilor copiilor răniţi în accidentul din Braşov

Noi mărturii cutremurătoare ale părinţilor copiilor răniţi în accidentul din Braşov
18 Iun 2016   •   16:57

Mărturii cutremurătoare făcute de părinţii copiilor care au trecut pe lângă moarte în autobuzul groazei de la Braşov. Tatăl unuia dintre răniţi spune că fiul lui a spart geamul cu mâinile care ca să se salveze. Mama altui copil povesteşte în lacrimi prin ce a trecut copilul său.

"Am luat copilul acasă. Multumim lui Dumnezeu că este cum este faţă de celelalte probleme. Are sticle taiate pe spate, cusut.  Prea multe, nu. Atat cat au tipat copiii, au zis ca se rastoarna autocarul si de acolo nu au mai stiut nimic. A reusit să iasa prin geam, sparsese geamul si care cum a apucat sa iasa, au iesit prin geam. Va dati seama ca el acum, in starea care este, nu constientizeaza. Dupa 2-3 zile banuiesc ca o sa-si revina si o sa isi dea seama ce s-a intamplat si ce a fost acolo", a declarat tatăl unuia dintre elevi, potrivit romaniatv.net.

"Este un miracol ca copilul meu traieste, e un miracol, da. În momonetul in care s-a rasturnat autocarul, inainte de asta, a sarit pe geam. A tras-o si pe Karina si s-au salvat. Sunt in stare de soc, nu pot spune prea multe. O sa mergem la psiholog, o sa urmeze toate procedurile", a spus mama unui alt copil care a reuşit să se salveze din autocarul morţii.

Un accident grav s-a produs, vineri, pe DN1, în Braşov. Un autocar plin cu copii s-a răsturnat. Trei adulţi şi un adolescent şi-au pierdut viaţa. Alte zeci de persoane au fost rănite.

Accidentul de autocar în care patru persoane au murit este încadrat ca accident colectiv de muncă de traseu şi cercetat de inspectori de la Inspecţia Muncii (IM) împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov, a declarat vineri, inspectorul general de stat de la IM, Dantes Nicolae Bratu. Acesta a precizat că, sub monitorizarea Inspecţiei Muncii, cercetările vor viza împrejurările şi cauzele care au dus la producerea accidentului din judeţul Braşov.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close