Antena 3 CNN Actualitate Noi reguli de protecţie, în cel mai mare oraş turistic de la noi. Ce se întâmplă de sâmbătă, 1 august

Noi reguli de protecţie, în cel mai mare oraş turistic de la noi. Ce se întâmplă de sâmbătă, 1 august

Masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile publice deschise, din 1 august, şi la Sinaia, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei acestui oraş. Regula nu se va aplică însă copiilor mai mici de cinci ani.

Noi reguli de protecţie, în cel mai mare oraş turistic de la noi. Ce se întâmplă de sâmbătă, 1 august
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    31 Iul 2020   •   14:00

"De mâine, 1 august 2020, începând cu ora 07.00, este obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice deschise, cum ar fi: pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane etc), exteriorul obiectivelor turistice şi în cadrul evenimentelor publice, în intervalele orare 07.00-11.00 şi 15.00.23.00.

Exceptaţi de la această regulă sunt copiii cu vârsta mai mică de cinci ani", este anunţul făcut vineri pe pagina de Facebook a Primăriri Sinaia. Măsura este luată în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, din 30 iulie, se mai precizează în anunţ.

România a depăşit 50.000 cazuri de COVID

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 1.295 de noi cazuri de COVID-19 și 39 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore în România. 

Potrivit GCS, până vineri în România au fost confirmate 50.886 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 2.343 de decese din această cauză.
 

×
Subiecte în articol: Sinaia mască
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close