Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut dezvoltator imobiliar a încercat să-și înece soția într-un jacuzzi din Mamaia. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor

Un cunoscut dezvoltator imobiliar a încercat să-și înece soția într-un jacuzzi din Mamaia. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor

Un dezvoltator imobiliar din Capitală a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fiind acuzat de tentativă de omor și viol.

Un cunoscut dezvoltator imobiliar a încercat să-și înece soția într-un jacuzzi din Mamaia. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor
de Claudia Simion    |    14 Aug 2020   •   18:08

Incidentul s-a petrecut la începutul acestei luni. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția lui, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din Mamaia, județul Constanța. A lovit-o cu capul de cada cu jacuzzi de pe balcon și a încercat să o omoare, ținând-o cu capul în apă. Femeia a fost salvată datorită mai multor persoane care au intervenit.
 
"În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane", au transmis cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracțiunile comise.
 
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close