Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă de 15 ani, omorâtă pe loc de un şofer BEAT şi fără permis. Tânărul ieşise la o tură cu maşina scumpă

O adolescentă de 15 ani, omorâtă pe loc de un şofer BEAT şi fără permis. Tânărul ieşise la o tură cu maşina scumpă

O adolescentă de 15 ani, omorâtă pe loc de un şofer BEAT şi fără permis. Tânărul ieşise la o tură cu maşina scumpă
de O.P.    |    27 Noi 2014   •   06:08

O adolescentă de 15 ani, dintr-o localitatea vasluiană, a murit pe loc după ce un şofer inconştient, beat şi fără permis, a scăpat controlul volanului şi a lovit-o în plin. Tânărul care i-a curmat viaţa adolescentei, plecase la plimbare să se laude cu maşina sa scumpă.

Fata de numai 15 ani, venea spre casă, după ce trecuse pe la Poştă pentru a ridica pensia socială a bunicului, în grija căruia se afla.

Martorii accidentului au apucat doar să vadă bolidul scăpat de sub control şi să audă bubuitura. Pentru adolescentă nu s-a mai putut face nimic.

La volan maşinii se afla, Bogdan Bonciu, un tânăr care se laudă pe internet cu trofeele câştigate la arte martiale. S-a urcat la volanul maşinii scumpe fără permis şi băut. Era aproape de comă alcoolică.

Tânărul care a produs accidentul a scăpat fără nicio zgârietură. Prietenul său, afllat dreapta sa a fost rănit, dar rănile nu-i pun viaţa în pericol.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close