Antena 3 CNN Actualitate O benzinărie din Dâmboviţa, spartă a doua oară în trei săptămâni

O benzinărie din Dâmboviţa, spartă a doua oară în trei săptămâni

O benzinărie din Dâmboviţa, spartă a doua oară în trei săptămâni
Sursa foto: Benzinarie
04 Apr 2009   •   11:29

Furt la o staţie de benzinărie din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii. Mai mulţi hoţi au reuşit să sustragă suma de 1.000 de lei. Au acţionat nestingheriţi întrucât camerele de supraveghere nu funcţionau, iar paznic nu exista. Mai grav este că aceeaşi benzinărie a mai fost spartă în urmă cu trei săptămâni, iar problemele au fost aceleaşi. Hoţii au furat atunci un calculator.

Staţia Peco funcţiona pe bază de cartelă şi nu necesita personal pe timpul nopţii. Practic, indivizii aveau totul de-a gata, pentru că staţia nu era păzită, sistemul de supravehgere video nu mergea şi nici alarma. Deşi în caserie se aflau aproape 3.000 de lei, hoţii nu au plecat decât cu o mie.

În urma spargerii care s-a produs în urmă cu trei săptămâni, patronul benzinăriei a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că sistemul video nu funcţiona. Aceeaşi amendă a primit-o şi acum. Dar pe patron nu pare să îl afecteze aceste pagube: celor de la dispeceratul firmei de pază a anunţat abia după 25 de minute poliţia de producerea incidentului.

Poliţiştii dâmboviţeni au instalat filtre la toate ieşirile din judeţ pentru a prinde hoţii.

Antena 3

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close