Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Ghimbav și-a sechestrat în casă soțul și copilul și amenință că îi ucide

O femeie din Ghimbav și-a sechestrat în casă soțul și copilul și amenință că îi ucide

O femeie din Ghimbav s-a baricadat în casă și amenință că își ucide familia.

O femeie din Ghimbav și-a sechestrat în casă soțul și copilul și amenință că îi ucide
13 Ian 2020   •   16:02

Reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, împreună cu poliţişti şi jandarmi, se află, luni după-amiaza, la locuinţa unei femei din localitatea Ghimbav, care s-a baricadat în casă împreună cu fiul ei minor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Braşov, Lidia Mailat, este ce-a de-a treia încercare a reprezentanţilor instituţiei de a comunica cu femeia din Ghimbav, după ce tatăl acesteia a sesizat, la linia verde Telefonul copilului, că, după ce s-a întors din Italia, aceasta "s-a baricadat în casă" împreună cu nepotul său.

Mailat a explicat pentru AGERPRES că, în urma sesizării bărbatului, reprezentanţi ai DGASPC s-au deplasat la locuinţa femeii, însă aceasta a refuzat să-i primească în casă, acceptând doar un dialog printr-o fereastră. Ulterior, ea s-ar fi angajat să se deplaseze la sediul DGASP din municipiul Braşov pentru a sta de vorbă cu asistenţii sociali, însă nu a făcut acest lucru.

Luni, reprezentanţii DGASPC s-au deplasat la locuinţa femeii împreună cu tatăl copilului, cetăţean italian, însă situaţia de la primele două întâlniri s-a repetat, femeia refuzând atât să-i primească în casă, cât şi să iasă din locuinţă.

Reprezentanţii DGASPC sunt sprijiniţi în această acţiune de jandarmi de la Gruparea Mobilă şi de poliţişti, discuţiile cu femeia fiind conduse de un negociator. 

O femeie din Ghimbav și-a sechestrat în casă soțul și copilul și amenință că îi ucide

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close