Escrocii au găsit o nouă metodă de înşelăciune: Victimele sunt ademenite cu bani şi semnează fără să îşi dea seama contracte de telefonie

de A.M.P    |    26 Mai 2016   •   15:10
Escrocii au găsit o nouă metodă de înşelăciune: Victimele sunt ademenite cu bani şi semnează fără să îşi dea seama contracte de telefonie Foto: pixabay.com

Poliţia Alba Iulia atenţionează asupra unor noi metode de înşelăciune. Infractorii profită de naivitatea unora şi încheie, în numele acestora, contracte de telefonie.

Apoi cei în cauză primesc şi facturile, după ce nu verifică exact ce semnează. Două persoane au căzut în plasa escrocilor, scrie adevarul.ro.

Potrivit IPJ Alba, în 23 mai, Poliţia a fost sesizată de către un tânăr din Alba Iulia cu privire la faptul că, la data de 11 aprilie, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz, a fost abordat de un bărbat care i-a cerut ajutorul, pentru a obţine un telefon mobil de la un magazin specializat.

Tânărul s-a deplasat cu necunoscutul la magazin unde a semnat mai multe documente, fără să verifice ce semnează. În schimbul „serviciului” său, necunoscutul i-a oferit suma de 80 de lei. Apoi, reclamantul a primit de la operatorul de telefonie mobilă o factură din care rezultă că datorează suma de 4.117 lei.

 

x close