Antena 3 CNN Actualitate OLIMPIADĂ. Google doodle inspirat din jocul fructelor, pentru Olimpiada de la Rio

OLIMPIADĂ. Google doodle inspirat din jocul fructelor, pentru Olimpiada de la Rio

OLIMPIADĂ. Google doodle inspirat din jocul fructelor, pentru Olimpiada de la Rio
05 Aug 2016   •   09:44

OLIMPIADĂ. Motorul de căutare Google marchează, vineri, debutul Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro cu un doodle inspirat din jocul fructelor, cu durata de 69 de secunde, scrie Agerpres.

OLIMPIADĂ. Ca de fiecare dată, în ultimii ani, motorul de căutare Google salută marile evenimente internaţionale fie cu un logo, fie cu un doodle, de multe ori interactiv, pentru a face cunoscut lumii întregi ataşamentul său la valorile şi momentele importante ale istoriei contemporane.

OLIMPIADĂ. Pentru a puncta ziua debutului oficial al Olimpiadei de vară, ediţia 2016, Google a ales un fim scurt, bazat pe elementele întâlnite în popularul joc al fructelor, conceput special pentru călătorii în spaţiul virtual.

OLIMPIADĂ. Cadrul este cel al disciplinelor sportive care sunt incluse în actuala ediţie a Jocurilor Olimpice moderne, cu singura diferenţă, că cei care participă la competiţii nu sunt oameni, doar fructe exotice. Clipul face trimitere la sporturi precum BMX, polo pe apă, atletism, tenis şi nu numai.


Deşi ceremonia pentru OLIMPIADĂ este programată pentru vineri, primele competiţii au început încă de miercuri, cu meciurile de fotbal feminin.

Ediţia a 31-a a OLIMPIADĂ va debuta oficial vineri (sâmbătă, 02,00, ora României), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe Stadionul Olimpic Maracana.

La OLIMPIADĂ care au loc în plină iarnă australă, vor participa peste 10.500 de sportivi, din 206 ţări, printre care şi România, care va avea o delegaţie de 96 de sportivi şi 7 rezerve, la 15 sporturi. Portdrapelul delegaţiei noastre va fi gimnasta Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică în 2004, la Atena.

×
Subiecte în articol: JO2016 Google Doodle Olimpiada
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close