Antena 3 CNN Actualitate Otilia Ropotă, văduva profesorului ucis în accidentul de la Brașov, detalii cutremurătoare - VIDEO

Otilia Ropotă, văduva profesorului ucis în accidentul de la Brașov, detalii cutremurătoare - VIDEO

Otilia Ropotă, văduva profesorului ucis în accidentul de la Brașov, detalii cutremurătoare - VIDEO
Sursa foto: sursa: Facebook
17 Iun 2016   •   20:57

Un microbuz în care se aflau aproximativ 30 de persoane a fost implicat într-un accident vineri, în localitatea Perșani, între Brașov și Făgăraș.

Profesorul Cătălin Pop, de 42 de ani, dar şi tânărul coregraf Cosmin M., de aproximativ 18 ani, sunt printre persoanele care au decedat în tragicul accident.

Acasă, la Iași, soția profesorului mort în a aflat cu disperare că soțul i-a murit sub ochii nevinovați ai fetiței lor care nu a putut să-și ajute tatăl în nici un fel.

Otilia Ropotă a povestit la Antena Stars cum a primit vestea cumplită.

Otilia Ropota este violonistă la Opera Națională Română din Iași și mama a doi copii: un băiețel în vârstă de 7 ani și o fetiță de 14 ani. Atât ea, cât și soțul și fiica ei împărtășeau dragostea pentru muzică. Tocmai din acest motiv, ieri dimineață, soțul ei, profesor de muzică și Karina, fiica lor care cântă la vioară, plecaseră spre Arad la un Festival de Folclor, potrivit Libertatea.

Era puțin după ora 8.00 când Otilia a vorbit la telefon cu bărbatul ei care i-a spus că se va culca puțin pentru că se simte obosit. Câteva ore mai târziu însă telefonul i-a sunat din nou. De data aceasta era fiica ei.

”Țipa și plângea și îmi era destul de greu să o înțeleg… mi-a spus că autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident și că tatăl ei nu mai este”, povestește femeia cu glasul stins.

Se întreabă ce a făcut ea rău pe lumea aceasta și cu ce au greșit copiii ei ca să treacă prin așa ceva.

”În urmă cu patru ani m-am luptat cu o formă de cancer. Am reușit să mă fac bine pentru cei doi copii pe care îi am și pe care trebuie să-i cresc. Iar acum am primit o lovitură necruțătoare. Nu știu ce rău am făcut și cu ce am greșit de pățesc toatea astea”, se întreabă femeia.

La scurt timp după ce a aflat de nenorocire și după ce o nepoată care a ajuns la fața locului i-a confirmat că soțul său a murit, femeia și-a rugat niște prieteni să o ducă la Brașov pentru a fi alături de fiica sa, internată la spitalul de pediatrie din județ.

În acest timp, autoritățile din Brașov au deschis o anchetă pentru a afla ce anume a cauzat tragedia. Printre altele, oamenii legii verificăr legalitatea transportului, existând indicii că în autocar erau mai multe persoane decât ar fi permis capacitatea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close