Antena 3 CNN Actualitate Panică în satul de vacanță Mamaia, după ce un șofer a făcut slalom cu mașina printre turiști. ”Nu mă interesează amenda! 500 de lei nu sunt bani pentru mine!”

Panică în satul de vacanță Mamaia, după ce un șofer a făcut slalom cu mașina printre turiști. ”Nu mă interesează amenda! 500 de lei nu sunt bani pentru mine!”

Panică în satul de vacanță Mamaia, după ce un șofer a făcut slalom cu mașina printre turiști. ”Nu mă interesează amenda! 500 de lei nu sunt bani pentru mine!”
04 Aug 2016   •   14:20

Imagini revoltătoare surprinse în Mamaia, în satul de vacanţă. Un șofer teribilist a creat panică, după ce s-a urcat cu maşina de teren pe podeţul pietonal şi a trecut prin mulţimea de turişti care îşi plimbau copiii. Pentru a nu fi loviţi, unii au fost nevoiţi să fugă din calea maşinii care trecea la numai câţiva centimetri de ei.

Mândru de isprava sa, individul a postat pe Facebook imaginile şi a comentat că se simte... nebunatic.

Derajat că fotografiile au ajuns şi pe site-ul ştirilor Neptun TV şi au atras o mulţime de reacţii negative, şoferul a încercat să-i intimideze pe reporteri ca să le şteargă.

”Asta nu e o știre, că am întors eu mașina pe un pod. Dacă vreti audiență, facem audiență - când sunt într-o echipă eu și mă duc pe undeva facem audiență, să crească TV Neptun-ul. Am o terasă și am întors mașina”, le-a spus jurnaliștilor.

Bărbatul a avut un mesaj și pentru polițiștii care îl caută să-l sancţioneze.

”Nu mă interesează, e o amendă de 5 milioane (500 lei, n.red.). Mă ... pe ei de 5 milioane. Pentru mine 500 de lei nu sunt bani. De 500 de lei bag motorină într-o zi, mă duc undeva și beau o cafea. Dar e vorba mai mult de injuriile pe care mi le aducea toată lumea pe Facebook. Care sunt vai mama lor, nu este nici măcar unul, deci să mă înjure unul care măcar este un domn”, a mai spus el.

Prietenii bărbatului i-au găsit scuze: nu a avut loc să întoarcă din cauza maşinilor parcate incorect, și a fost nevoie să urce pe trepte pentru a putea face manevra în siguranţă. Fotografiile arată însă că nu a ţinut cont deloc de siguranţa oamenilor care erau la plimbare în satul de vacanţă.

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close