Antena 3 CNN Actualitate Panică pe străzile din Brașov. Cuțitar alergat de poliție, după ce a înjunghiat un om

Panică pe străzile din Brașov. Cuțitar alergat de poliție, după ce a înjunghiat un om

Panică pe străzile din Brașov. Cuțitar alergat de poliție, după ce a înjunghiat un om
23 Aug 2019   •   10:06

A fost panică pe străzile din Brașov, după ce un bărbat a fost văzut de mai mulți localnici cum alerga cu un cuţit în mană. Bărbatul ar fi fost implicat într-o altercaţie cu alte trei persoane şi a înjunghiat-o pe una dintre ele. Mai multe echipaje de poliție au intervenit de urgenţă la locul faptei şi i-au reţinut pe agresor şi pe ceilalţi scandalagii.

În seara zilei de 22 august 2019, în jurul orelor 22.15, în urma unui apel 112 ce indica faptul că un bărbat aleargă cu un cuțit în mână în zona 13 decembrie din Brașov, Registrul Auto Român, a fost direcționat echipajul de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă BUREBISTA Brașov care s-a deplasat în zona indicată, identificând și reținând un bărbat care a recunoscut că a fost implicat într-o altercație cu un grup de 3 bărbați, lovindu-l pe unul dintre ei în zona abdomenului cu cuțitul. 

Persoana rănită a fost transportată la spital, iar agresorul și celelalte persoane implicate au fost conduse la secția de Poliție pentru continuarea cercetărilor. Din informațiile inițiale a reieșit faptul că victima prezenta răni superficiale și este în afara oricărui pericol.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close