Antena 3 CNN Actualitate Paraşutistul grav rănit la Clinceni a făcut un prim progres

Paraşutistul grav rănit la Clinceni a făcut un prim progres

Paraşutistul grav rănit la Clinceni a făcut un prim progres
11 Noi 2015   •   22:58

Apreciatul instructor de parașutism Adrian Constandache dă semne că își revine. Starea lui de sănătate le-a permis medicilor să-l scoată din coma indusă după trei săptămâni de la accidentul de la Clinceni și să comunice cu el, scrie ctnews.ro.

Apropiații lui Adrian Constandache spun că medicii l-au dezintubat și l-au rugat să ridice mâinile și să deschidă ochii. Pacientul a răspuns corect cererilor, așa că echipa de la Spitalul Floreasca din București este mult mai optimistă în privința șanselor de recuperare.

După primele teste, Constandache a fost din nou sedat și conectat la aparatele care îl ajută să respire.

“E o bucurie generală la Tuzla. Suntem foarte fericiți și numărăm zilele până când Adi se întoarce înapoi la Aeroport. Ne așteptam să-și revină repede pentru că este un om puternic”, a declarat, pentru Constanța NEWS, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Tuzla, Cristina Mitchievici.

Reamintim că, pe 18 octombrie 2015, Adrian Constandache a sărit de la aproape 4000 de metri înălțime în tandem cu o sportivă. În parașuta lor a intrat din greșeală un alt parașutist. Incidentul a făcut ca toți cei trei să cadă de la o înălțime de 100 metri. Celălalt bărbat, dar și sportiva care era cu Adrian Constandache au murit.

Incidentul a avut loc deasupra aeroportului Clinceni. Adrian Constandache mergea acolo în weekend pentru a participa la sărituri cu parașuta alături de TNT Brothers.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close