Antena 3 CNN Actualitate Patru suspecţi în cazul crimei din Sânnicolau Mare, eliberaţi din lipsă de probe

Patru suspecţi în cazul crimei din Sânnicolau Mare, eliberaţi din lipsă de probe

Patru suspecţi în cazul crimei din Sânnicolau Mare, eliberaţi din lipsă de probe
Sursa foto: Politia de frontiera
01 Noi 2009   •   12:11

Patru din cei cinci suspecţi în cazul uciderii poliţistului de frontieră, de la Sânnicolau Mare au fost eliberaţi din lipsă de probe. Al cincilea suspect, cel despre care se presupune că l-a şi împuşcat pe poliţist, a fost reţinut de poliţiştii maghiari la Szeged, după ce a reuşit să fugă din ţară. S

Cei patru tineri au fost eliberaţi după mai bine de şase ore de audieri. Procurorii susţin că împotriva acestora nu s-au adunat suficiente probe pentru ca ei să poată fii arestaţi. Totuşi, în urma audierilor a reieşit că cel de-al cincilea tânăr, Gheorghe Breazu, de numai 19 ani, care a fost prins în Ungaria ar fi fost autorul crimei. El va fi extrădat în România la sfârşitul săptămânii viitoare.

Locul în care a fost găsit poliţistul nu se afla în aria lui de patrulare. Se pare că bărbatul avea informaţii despre un grup de hoţi din maşini. A mers la pont, iar de aici nu se ştie ce s-a întâmplat. Cert este că poliţistul a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge. Pistolul îi lipsea.

Câteva ore mai târziu anchetatorii au găsit arma, cu încărcătorul gol. Se pare că tinerii reuşiseră să îi ia arma şi au tras. Unul dintre gloanţe i-a fost fatal omului legii. La mică distanţă de locul crimei au fost mai fost găsite o pungă, un casetofon şi epoleţii smulşi de pe haina poliţistului de frontieră.

Agentul, în vârstă de 38 de ani, era poliţist de frontieră de 8 ani, era căsătorit şi avea un copil.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close