Antena 3 CNN Actualitate Scene şocante la Iaşi! O femeie a început să țipe și să se zbată la racla Sfintei Parascheva. Imagini cu impact emoțional

Scene şocante la Iaşi! O femeie a început să țipe și să se zbată la racla Sfintei Parascheva. Imagini cu impact emoțional

Scene şocante la Iaşi! O femeie a început să țipe și să se zbată la racla Sfintei Parascheva. Imagini cu impact emoțional
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
11 Oct 2016   •   09:03

Scene şocante la Iaşi! O femeie care stătea să se roage la racla Sfintei Parascheva a început să ţipe şi să se zbată. A fost imobilizată de mai mulţi jandarmi şi dusă la racla din faţa catedralei. Abia atunci femeia s-a mai linistit, dar a leşinat. A fost dusă de urgenţă la cortul de prim ajutor unde şi-a revenit complet şi a refuzat spitalizarea.

Pelerinii spun că astfel de cazuri sunt frecvente în preajma moaştelor Sfintei Parascheva şi că oamenii care trec prin astfel de momente sunt posedaţi.

Femeia a început să urle în timp ce se afla la coadă. Tânăra a fost imobilizată de jandarmi, care au dus-o la raclă şi au atins-o de veşmintele sfinţite.

După incident, femeia a leşinat şi a fost cărată pe brațe de forțele de ordine către un cort sanitar, pentru a primi îngrijiri medicale.

Zeci de mii de credicioşi sunt aşteptaţi la Iaşi şi în zilele următoare. Cea mai importantă zi a pelerinajului este pe 14 octombrie, atunci când este sărbătorită Sfânta Cuvioasă Parascheva.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close