Antena 3 CNN Actualitate Pentru a-ți surâde norocul la pariuri intră pe Biletu-zilei.com (P)

Pentru a-ți surâde norocul la pariuri intră pe Biletu-zilei.com (P)

Pentru a-ți surâde norocul la pariuri intră pe Biletu-zilei.com (P)
15 Noi 2016   •   11:20

În lumea pariurilor fotbalistice, ca și în viața reală, este important să se stabiliească niște obiective de urmat. Dacă începi să pariezi la diverse case de pariuri sume mari de bani, fără a avea un scop precis, fără a avea vreun control asupra pariurilor, rezultatul nu va fi niciodată cel așteptat.

Primul și cel mai important lucru este să îți stabilești un fond pentru pariuri la case de pariuri online. Este vorba despre acei bani pe care ești pregătit în orice clipă să-i pierzi. Cea mai importantă regulă este să nu împrumuți niciodată bani pentru pariuri online. Sub nici o formă să nu încerci să rămâi fără bani în casă din cauza pariurilor. De asemenea, trebuie să-ți stabilești un obiectiv în ceea ce privește profitul. Câți bani ți-ai dori să câștigi? Câți bani ar fi suficienți pentru tine? În acest fel, vei simți beneficiul eforturilor tale. Banii care încă se află în contul tău nu îți aparțin ție, ci casei de pariuri, atâta timp cât tu nu îi retragi.

Sfaturi importante pentru pariuri fotbalistice:

- Ia totul pas cu pas. La început ești novice. Apoi, pe parcurs ce acumulezi informații despre cum se poate paria și câștiga, vei deveni expert.

- Ține cont de statistici. Verifică meciurile jucate de echipe, numărul de victorii sau de meciuri pierdute, numărul de goluri înscrise, vezi care sunt jucătorii care au marcat cele mai multe goluri, compară echipele, pentru a vedea care are rezultate mai bune, etc.
-Trucuri făcute de experți. Sprijină-te pe o echipă de experți în pariuri, pentru a avea succes în pariuri. O echipă de experți în pariuri care te poate ajuta permanent este cea de la Biletu-zilei.com / Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016. În fiecare zi pe acest site vei găsi cele mai bune ponturi pariuri.

Psihologia pariurilor. Înțelegerea comportamentelor și psihologiei pariurilor, pentru a câștiga la cea mai bună casă de pariuri online.

Competiția. Pariază pe competiție fără a pierde o sumă mare de bani.

Case de pariuri recomandate. Pariază pe cele mai bune și mai de încredere case de pariuri.  Informează-te cu privire la topul caselor de pariuri online. Pariază pe cele mai bune cote. De asemenea, profită de ultimele promoții și de bonusuri la pariuri online. Există diverse bonusuri la case de pariuri online.

Există două grupuri de pariori. Există oameni cărora le place să riște mult. De obicei, ei pariază pe termen scurt pe  echipele străine, cu cote mari. Banii câștigați astfel, sunt substanțiali, dar câștigurile sunt rare. Probabilitatea de a învinge casa de pariuri în acest fel este foarte mică.  

Celuilalt grup de oameni nu îi place să riște. Oamenii pariază pe echipele favorite cu mize uriașe și cote mici. Rezultul este iluzia câștigului, dar când pierd, pierd mult. Casele de pariuri știu acest lucru, și ele subestimează echipele favorite cu cote mici. Probabilitatea de a câștiga este de departe mai mare decât cota, de aceea este bine să nu pariezi pe meciuri cu cote mici.   
Cel mai important lucru pe care trebuie să te concentrezi, dacă vrei să învingi casa de pariuri, este autocontrolul. Dacă începi să câștigi, nu ridica mizele imediat și nu-ți asuma riscuri iraționale. Întotdeauna retrage banii pe care aveai de gând să-i câștigi și pariază pe depozitul original. Dacă ai pierdut, nu te enerva. Stai calm și ai grijă de strategia de pariere.

De casele de pariuri râd de obicei la urmă?

 Probabil nu ești conștient de faptul că profitul caselor de pariuri, în majoritatea cazurilor, provine din managementul deficitar al banilor realizat de clienții lor.

Foarte des, după o rundă profitabilă, casele publică cote excepționale și o varietate de jocuri noi, ceea ce îi determină pe jucători să-și mărească depozitele și mizele în mod dramatic.

Pariul half-time sau full-time este mai riscant și mai rentabil   

Această situație se finalizează cu câteva câștiguri pentru jucători, dar casele de pariuri știu că în câteva săptămâni contul se va goli- din cauza managementului necorespunzător al banilor, bineînțeles.

Jucătorii profesioniști sunt foarte conștienți de acest lucru, și așteaptă răbdători să apară oportunități. Ei pariază cu mize bine definite. A fi un jucător (parior) profesionist nu înseamnă că trebuie să știi despre fotbal mai mult decât știe casa de pariuri, ci trebuie să știi cum să-ți controlezi bugetul pentru pariuri.

Lucruri importante de reținut

Nu există o teorie de câștig 100%. Reține faptul că sursele nu reprezintă un truc sigur de câștig. Ține cont că întotdeauna există posibilitatea ca lucrurile să nu se desfășoare așa cum vrei tu.

Norocul este și el important în pariuri. În anumite ocazii, poți avea noroc. Dar, uneori, lucrurile pot să nu se îndrepte în direcția dorită de tine. Dacă nu ai avut noroc, este bine să faci o pauză.

Se știe că ființa umană se grăbește și ia decizii greșite la timpul nepotrivit. Fii întotdeauna calm și nu acționa impulsiv.  
Nu paria pe o miză uriașă, chiar dacă ești foarte încrezător. Te vei îndatora foarte ușor. Întotdeauna există o limită.
Dacă ai pierdut, nu te enerva. În pariurile fotbalistice există doar trei probabilități-câștig, pierdere, nervi. Ești responsabil pentru propriile tale acțiuni.

 

×
Subiecte în articol: pariuri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close