Antena 3 CNN Actualitate Petrecere cu zeci de persoane în cinstea primarului, în plină pandemie. Un singur om a fost amendat!

Petrecere cu zeci de persoane în cinstea primarului, în plină pandemie. Un singur om a fost amendat!

Măsurile sanitare au fost date uitării în rândul mai multor politicieni din Maramureş. După ce în spaţiul public au apărut imagini de la o petrecere la care a participat primarul din satul Coltău alături de susţinătorii săi, dar şi viceprimarul şi un deputat UDMR, singura sancţiune a fost dată organizatorului.

Petrecere cu zeci de persoane în cinstea primarului, în plină pandemie. Un singur om a fost amendat!
de Silvia Țigănilă    |    18 Aug 2020   •   22:15

Acesta s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei. Totuşi, se pare că petrecerea ar fi fost ţinută special pentru susţinătorii primarului iar poliţia nu a spus cine a fost organizatorul pentru a-i proteja datele personale.

Mai mult, deşi în imagini se vede că măsurile de protecţie nu au fost respectate, ancheta este în desfăşurare de mai bine de o săptămână.

Petrecere cu zeci de persoane organizată în cinstea primarului, în plină pandemie

Cu toate că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, localnicii din Coltău nu au mai ținut cont de acest lucru și au ieșit la distracție. Vă amintim că zeci de persoane au acceptat invitația lansată de un localnic și s-au strâns într-o curte.

"În data de 8 august la ora 18 vă așteptăm pe toți susținătorii domnului primar Csendes Lajos să închinăm un pahar și să servim o masa caldă în cinstea celor făcute pentru comunitatea noastră!! Vă așteptăm alături de primarul nostru. Vă invităm și pe cei care nu sunt cu noi că avem de unde! Vă mulțumim pentru susținere", se arată în mesajul localnicului postat online pe Facebook.

Petrecăreții au mâncat, au ciocnit un pahar de șampanie, s-au distrat ore în șir, fără să păstreze distanțarea socială sau să poarte mască.

Imaginile au fost văzute și de autorități

"Toate aspectele pentru nerespectarea măsurilor stabilite în starea de alertă sunt în verificarea poliției" a declarat Dan Bucă, purtător de cuvânt al CJSU Maramureș.

×
Subiecte în articol: Maramureș Coltău
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close