Antena 3 CNN Actualitate Pilotul fantomă al Top Gear la Antena 3

Pilotul fantomă al Top Gear la Antena 3

Pilotul fantomă al Top Gear la Antena 3
19 Mai 2007   •   15:56
EXCLUSIV - IMAGINI în VIDEO NEWS/Observator Pilotul de încercare al celei mai cunoscute emisiuni auto, Top Gear a venit la Antena 3. Celebrul Stig, omul a cărui identitate a rămas o necunoscută pentru sute de milioane de fani din întreaga lume, a participat la o emisiune despre Bucharest Chalange. Cum ? În stilul caracteristic: cu faţa acoperită de cască şi fără să spună sau să facă ceva.

Pilotul de încercare al celebrei emisiuni Top Gear a aparut la sediul Antenei 3 în arhicunoscutul combinezon alb. Nu a părut impresionat nici măcar de întâlnirea cu vedeta Observatorului, Lucian Mândruţă. Stig este cel mai comod invitat. Nu bea nimic, nu mănâncă şi nici macar nu trebuie să treacă pe la machiaj. Stig a stat în studioul Antenei 3 preţ de două ore.

?Sting ne-a fost încredinţat pentru a-l duce la redacţia Top Gear România. Cu greu am rezistat tentaţiei de a-i smulge casca şi a-i filma în premieră mondială faţa?, spune Costin Giurgea, redactor-şef Top Gear.

Nu am înţeles dacă Stig chiar are identitate sau este doar produsul extraordinar al marketingului britanic. Cu siguranţă însă este singura persoană de pe glob care poate chiuli de la serviciu cu condiţia să trimită unui coleg celebrul costum.

Observator

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close