Antena 3 CNN Actualitate Ponta desfiinţează strategia lui Iohannis în UE: ”Românii sunt cei mai dezinformați cetățeni ai Europei!”

Ponta desfiinţează strategia lui Iohannis în UE: ”Românii sunt cei mai dezinformați cetățeni ai Europei!”

Ponta desfiinţează strategia lui Iohannis în UE: ”Românii sunt cei mai dezinformați cetățeni ai Europei!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
19 Sep 2016   •   09:59

Victor Ponta a criticat, într-un mesaj pe Facebook, că strategia României în UE, lăudându-l însă pe premierul Italiei, care și-a exprimat public nemulțumirea față de politica europeană și a cancelarului german Angela Merkel.

Romanii sunt cei mai DEZINFORMATI cetateni ai Europei! Dar avem incredere ca stiu ei Klaus si Julien ce fac! Problema este daca fac pentru "noi" sau pentru ei?!

Daca doriti va pot da un citat din ce a spus la finalul Reuniunii liderilor europeni de la Bratislava Premierul italian Matteo Renzi: "Angela (Merkel) nu ma poate trata asa cum face cu alti lideri europeni care nu au ridicat un deget pe probleme economice sau de imigratie! Altii stiu doar sa asculte si sa aprobe!" Oare la cine s-o fi referit, credeti ca la reprezentantul Romaniei?!

Cand Europa trece prin cea mai mare criza de la fondarea sa, in tara noastra nu ai nicio sansa sa afli ceva serios (nici macar nu mai poti asculta ilegal "Europa Libera") - ai fie varianta sa lesini de somn sau de plictis ascultand declaratiile total formale citite fara intonatie de Klaus Iohannis, fie sa iti aduci aminte de omagiile aduse Conducatorului cu limba de lemn din perioada comunista ascultand relatarile super oficiale ale televiziunilor super controlate care formeaza inca Propaganda de Stat (TVR si Digi 24 acoperind relatarile de la Bratislava cu fete si texte copiate parca dupa participarile lui Ceausescu la Reuniunile CAER sau ale Tratatului de la Varsovia)!

De azi insa mai multi jurnalisti independenti din tara noastra au reusit sa sparga blocada instituita de Propaganda si sa ne spuna adevarul - despre pozitia radicala a Premierului Italiei Matteo Renzi, despre opozitia hotarata a tarilor din Grupul de la Visegrad (Polonia, Cehia, Solvacia si Ungaria), despre siretenia cu care Premierul Borisov a obtinut multe milioane de Euro de la UE ca sa intareasca frontierele Bulgariei!

Despre ce a facut Romania si ce pozitii a avut la aceasta intalnire nu aveati cum sa aflati mare lucru - poate doar ca Dl. Iohannis a facut o drumetie in Fagaras si a vizionat un turneu de tenis la Sibiu! (...)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close