Antena 3 CNN Actualitate Preliminarii CE tineret: România ? Andorra 2-0, cu noroc pentru ei, dar şi pentru noi (VIDEO)

Preliminarii CE tineret: România ? Andorra 2-0, cu noroc pentru ei, dar şi pentru noi (VIDEO)

Preliminarii CE tineret: România ? Andorra 2-0, cu noroc pentru ei, dar şi pentru noi (VIDEO)
28 Mar 2009   •   22:10

Naţionala de tineret a României a învins formaţia similară a Andorrei, cu scorul de 2-0, la Arad, în primul meci din grupa 1 a preliminariilor Campionatului European de fotbal pentru tineret din 2011.

Echipa lui Emil Săndoi a dominat categoric meciul, dar a ratat foarte mult, fundaşii oaspeţi respingând de două ori de pe linia porţii. După o oră de joc, ?tricolorii mici? nu au reuşit să ?spargă? defensiva oapseţilor şi situaţia devenea deja tensionată. Arbitrul întâlnirii a calmat însă lucrurile şi a dictat uşor, dar corect, un penalty la un fault al portarului Oriol Oliva la Mihai Costea.



Cosmin Gângioveanu a marcat, iar echipa noastră s-a descătuşat şi a marcat zece minute mai târziu, în minutul 72, prin Liviu Ganea, care a trimis cu capul centrarea lui Gângioveanu, din lovitură liberă.



Următorul joc al tricolorilor în preliminariile CE 2011 va avea loc pe 6 iunie, în deplasare, cu Insulele Feroe. Până atunci, selecţionata de tineret a României va juca miercuri 1 aprilie un meci amical cu Serbia, la Kragujevac.

Pentru România au evoluat:

1. Silviu Lung jr - 2. Alexandru Măţel, 5. Valerică Găman, 13. Cătălin Păun, 4. Silviu Ilie (8. Eric Bicfalvi, 46) - 11. Cosmin Gângioveanu, 6. Andrei Ionescu (16. Ionuţ Dobroiu, 68), 10. Gabriel Torje (căpitan) - 7. Mihai Costea, 9. Liviu Ganea, 14. Raul Rusescu (15. Cătălin Doman, 58). Antrenor: Emil Săndoi.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close