Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CNSLR Frăţia: Personalul din sistemul bugetar s-ar putea reduce cu 5%

Preşedintele CNSLR Frăţia: Personalul din sistemul bugetar s-ar putea reduce cu 5%

Preşedintele CNSLR Frăţia: Personalul din sistemul bugetar s-ar putea reduce cu 5%
Sursa foto: bugetari
25 Mar 2009   •   22:30

Personalul din sistemul bugetar s-ar putea reduce cu 5 procente. Declaraţia a fost făcută de Marius Petcu preşedintele CNSLR Frăţia în urma discuţiei pe care sindicaliştii au avut-o miercuri seară cu preşedintele Traian Băsescu. Şi vestile proaste pentru sistemul bugetar continuă. Sporurile salariale vor fi mult diminuate.

Sindicaliştii i-au cerut şefului statului informaţii despre înţelegerea la care s-a căzut cu FMI. Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, l-a întrebat pe şeful statului dacă discuţia este una informală sau dacă reprezentanţii sindicatului pot primi de la şeful statului informaţii care încă nu au fost făcute publice, legate de acordul cu FMI şi perspectivele economice.

?Categoric vă voi da orice informaţie de care aveţi nevoie, cu rugămintea ca tot ceea ce nu este încă public să nu fie făcut public, pentru că este o convenţie ca scrisoarea pe care o va transmite Guvernul României către Fond să devină publică în momentul în care va fi emisă" a spus Traian Băsescu.

Veştile pe care bugetarii le-au primit de la Cotroceni nu au fost îmbucurătoare.

Sindicaliştii din învăţământ vor mai avea săptămâna viitoare întâlniri, atât cu preşedintele cât şi cu ministrul Educaţiei. Şeful statului va avea discuţii şi cu reprezentanţii patronatelor, pe tema împrumutului din surse externe contractat de România.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close