Antena 3 Actualitate Președintele Societății de Epidemiologie: După Paște va crește foarte mult numărul cazurilor de COVID-19

Președintele Societății de Epidemiologie: După Paște va crește foarte mult numărul cazurilor de COVID-19

15 Apr 2020   •   17:49
Președintele Societății de Epidemiologie: După Paște va crește foarte mult numărul cazurilor de COVID-19
Sursa foto: Antena 3

Președintele Societății de Epidemiologie, dr. Doina Azoicăi, a afirmat, miercuri, la Antena 3 că după Paște va crește foarte mult numărul de cazuri de infectare cu COVID-19.

Potrivit specialistului, oamenii trebuie să fie în continuare responsabili și să respecte măsurile de distanțare socială deoarece pericolul reprezentat de coronavirus este încă mare.

"Printr-o deducție logică, nu doar matematică, după Sărbătorile de Paști va crește foarte mult numărul de cazuri și probabil că după această perioadă se vor cumula mai multe cazuri și va constitui așa-zisul vârf al epidemiei în România.

Vom vedea cum vor evolua lucrurile, care va fi înțelegerea și responsabilitatea populației vizavi de faptul că măsurile de distanțare socială trebuie păstrate, suntem în perioadă a ascendență a epidemiei și aceste măsuri categoric nu trebuie relaxate, ci dimpotrivă trebuie ținut cont de ele", a spus dr. Doina Azoicăi

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close